Acto de presentación a l’Ateneu Candela de Terrassa

Acte de presentació a l'Ateneu Candela de Terrassa

El proper dilluns 2 de maig a les 19h, l’Associació Avizor organitza la presentació del projecte, de la mà d’Anabel Soriano (MSc Global Refugees Studies de Copenhagen, Coordinadora de l’àrea d’investigació d’Avizor) i l’Aitor Ruíz (Pilot d’avió i co-fundador d’Avizor).


L’Associació Avizor va néixer ara fa un any, amb la voluntat de realitzar vols d’observació, monitoritzar i realitzar tasques periodístiques entorn la situació de les persones migrants i les vulneracions dels drets humans que pateixen.


En aquest context, l’Anabel i l’Aitor, membres de l’organització repassaran  la situació actual del fenomen migratori, especialment entorn l’anomenada “Ruta Canària”, el paper de l’aviació en la monitorització de les rutes, les propostes i accions que es duen a terme des d’Avizor així com les perspectives i accions de futur. La xerrada està enfocada a visibilitzar totes aquelles persones que emprenen la travessa marítima clandestina en la migració i debatre el paper que totes hi juguem.